VALPAR

Planerad kull våren 2020

???
Pappa: TBA Mamma: PLCH FINCH Lejonessa The Sixth Sense ”Svea”
HD:A/A ED:0/0 EOAD:Fri DM:Fri JME:Fri

Om föräldrarna:
Vi hoppas att vår Svea ska bli mamma våren 2020! Svea är den ständigt superglada och snälla hunden med en otroligt positiv inställning till det mesta. Hon hittar på mycket bus hos sin familj och är en riktig mattjuv. I nya miljöer är hon fantastiskt trygg och cool och hon är en fröjd för mig som uppfödare att ha med sig på resor, utställningar, träningar etc. Svea är en frisk hund som aldrig varit hos veterinären för annat än vaccinationer, avmaskning och rutinröntgen.

Den tilltänkta pappan är som vanligt utvald med stor omsorg och kommer att offentliggöras när dräktighet förhoppningsvis bekräftats. Den som är seriöst intresserad av en Svea-valp är dock välkommen att ta kontakt redan nu för mer info om kombinationen.

Bilder på pappan:
Publiceras senare. 

Valparnas stamtavla
Inavelsgrad 0,X %

Är du intresserad av en valp från oss?
För mig går kvalitet före kvantitet och därför har jag inte valpar särskilt ofta. Jag vill kunna följa och utvärdera de kullar jag haft noggrant innan jag planerar för nästa kombination.

Min ambition som uppfödare är att finnas ”där” för mina valpköpare när det behövs. Som valpköpare är du alltid välkommen att kontakta mig och inga frågor ska kännas jobbiga att ställa.

I gengäld förväntar jag mig att du som valpköpare både vill och har möjlighet att lägga tid på din hund. Du behöver inte vara tävlingsintresserad men bör vilja gå kurser, komma på valpträffar och se hunden som en självklar familjemedlem. Jag värdesätter också god kontakt med alla mina valpköpare livet ut.

Jag vill att alla köpare ED/HD-röntgar sina hundar när de är 12-18 månader gamla samt deltar i det gemensamma BPH (mentalbeskrivning) jag ordnar för hela kullen.

När valparna levereras är de vaccinerade, avmaskade och id-märkta. Med dem följer också:

Stamtavla (registreringsbevis i SKK)
SKK:s köpeavtal
Besiktningsintyg från veterinär
Försäkring mot dolda fel i 3 år (Svedea)
Mat för de första dagarna
Ridgeback-skolan
Ett års medlemskap i SRRS
Filt med mamma-lukt
Och viktigast av allt: Ett löfte om att du som köpare alltid är välkommen med dina frågor!

Vi bor i norra Vallentuna och seriöst intresserade är välkomna på besök för att träffa oss och våra hundar!

Varmt välkommen att kontakta oss på susanna.martell@showdog.se eller 0736-508 518 om du är intresserad av en valp från oss!