VALPAR

Planerad kull vintern 2018/våren 2019
Vår nästa valpkull ligger en bra bit fram i tiden men om du är seriöst intresserad av en valp från just oss är du välkommen att ta kontakt redan nu för att få veta mer och lära känna oss och våra hundar!

Mamma till vår nästa kull hoppas vi ska bli den ständigt superglada men samtidigt väldigt coola Svea. Den tilltänkta pappan kommer att presenteras närmare här när allt är bestämt.

Pappa: Mr X Mamma: Lejonessa The Sixth Sense ”Svea”

Är du intresserad av en valp från oss?
För mig går kvalitet före kvantitet och därför har jag inte valpar särskilt ofta. Jag vill kunna följa och utvärdera de kullar jag haft noggrant innan jag planerar för nästa kombination.

Min ambition som uppfödare är att finnas ”där” för mina valpköpare när det behövs. Som valpköpare är du alltid välkommen att kontakta mig och inga frågor ska kännas jobbiga att ställa.

I gengäld förväntar jag mig att du som valpköpare både vill och har möjlighet att lägga tid på din hund. Du behöver inte vara tävlingsintresserad men du bör vilja gå kurser, komma på valpträffar och se hunden som en självklar familjemedlem.

Jag vill att alla köpare AD/HD-röntgar sina hundar när de är 12-18 månader gamla samt deltar i den mentalbeskrivning/bph jag ordnar för hela kullen.

När valparna levereras är de vaccinerade, avmaskade och id-märkta. Med dem följer också:

Stamtavla (registreringsbevis i SKK)
SKK:s köpeavtal
Besiktningsintyg från veterinär
Försäkring mot dolda fel i 3 år (Svedea)
Mat för de första dagarna
Ridgeback-skolan
Ett års medlemskap i SRRS
Filt med mamma-lukt
Och viktigast av allt: Ett löfte om att du som köpare alltid är välkommen med dina frågor!

Vi bor i norra Vallentuna och seriöst intresserade är välkomna på besök för att träffa oss och våra hundar!

Varmt välkommen att kontakta oss på susanna.martell@showdog.se eller 0736-508 518 om du är intresserad av en valp från oss!