Svea och lillhusse

Svea är tiken som vi hoppas ska bli mamma till vår nästa valpkull. Hon bor hos våra fodervärdar Helena och Mats och deras 6 barn 15 minuter ifrån oss. Svea är minst sagt en barnkär hund och här myser hon tillsammans med familjens yngsta son. Är du seriöst intresserad av en valp från just oss – ring istället för att maila!

Liten kennelträff med nosework-tema

Idag hade vi en liten kennelträff med nosework-tema?Vi höll till hos Nina ute på Rindö och Lyckliga Hundar. Kul att se alla superduktiga hundar, hussar och mattar!

Iso cert på MyDOG

Hemma efter fyra intensiva arbetsdagar på MyDOG! Iso följde med oss dit med målet att skaffa sig värdefull livserfarenhet och han har verkligen imponerat med sitt genomsnälla, lugna sätt? På lördagens utställning blev han 3:e Bästa Hane med cert(!) ?? och på söndagen blev det klassvinst efter att ha skött sig exemplariskt i ringen ?Så glad och nöjd på alla sätt och vis!

BPH Touch-kullen

Den 8/9 var det dags för BPH för 4/5 av Touch-valparna. De har bara hunnit bli 15 månader och tidigare kullar har jag beskrivit först vid 18-20 månaders ålder. Det var mycket reaktioner och en minst sagt underhållande beskrivning att titta på 🙂 Tur att jag känner alla dessa valpar så väl och vet att de är rätt coola filurer till vardags.

Det finns också en film från dagen på min Facebook-sida här: https://www.facebook.com/susanna.martell/videos/1898417743527463/

Sommaren 2018!

Vilken helt fantastik sommar vi haft! Hundarna, både våra egna och våra foderhundar, har varit med oss på massa äventyr. Bland annat har vi besökt både Öland och Gotland med husbilen. Så otroligt mysigt. Och så otroligt duktiga resehundar som tar allt med ro!

Minisemester i Polen

Spenderat ett par heta, härliga dagar i Polen ?? Svea var BIR dag 1 med sitt sista cert som krävs för PLCH?Dag 2 fick hon sig en välförtjänt och taktisk vila ?Sox 1:a i chkl båda dagarna med cert. Siri 2:a i chkl dag 1 och BIM med cert dag 2. Upp till 34 grader i skuggan hela helgen och X antal liter vätska förbrukad ????☀️

Jobb/husbilsmys i Skåne

Vi har varit med husbilen i Skåne och haft vår första monter för säsongen. 3 av 4 hundar var med oss och hade det mysigt. Sox hängde hemma hos sin dotter Senja och gjorde enligt upggift/bilder snabbt väl hemmastadd.