Sox Polsk Champion

En extremt lugn sommar på hundfronten för oss har passerat. I slutet på september åkte vi till Polen för att försöka knipa det sista certet som krävdes för Sox championat där innan hon blir veteran nästa år. Det lyckades hon med och kan numera titulera sig: C.I.B. PL NO DK FIN SE LT LV EE BALT SEV CH LTW-16 NOW-19 Lejonessa Sound Of Silence. Min bästa tjej! Hoppas få chansen att visa henne lite i vetaranklass framöver då hon verkligen ÄLSKAR hundutställning!

Sveas & Ifas valp är född!

Vi är glada att kunna meddela att lille Solo, Sveas och Ifas ensamvalp, nu kommit till världen. Allt gick bra och vi är glada och lättade! Tack Emelie för lånet av bästa Ifa och till Sveas ägare Helena och Mats som gjort detta möjligt <3 Obs! Solo är tingad!


Härlig helg i norska Bö

Vi har haft en supertrevlig helg i norska Bö tillsammans med Echos ägare Ninni och Wille. Dag 1 var Iso Exc2, Swish Exc2 och Echo Exc3 i sina respektive klasser för Arne Foss, Norge. Dag 2 så vann Iso och Swish sina klasser med CK ?Lilla Swish gick sedan hela vägen till 3:e Bästa Tik med R-CAC??Echo EXC3 i chkl m CK för Saija Jutilainen, Finland. Tack Ninni & Wille för en trevlig helg!

Hälsat på hos Ronja

Fått mysa lite med allra finaste Ronja idag❣️Som mamma till Svea kommer hon alltid ha en mycket speciell plats i mitt hjärta❤️Tack Fredrik Axonius & Emmy Axonius för att ni tar så otroligt väl hand om henne?

Vi väntar på att Svea ska börja löpa…

Vi väntar på att Svea (till höger) ska börja löpa… Hane är bestämd och blir det valpar denna gång kommer det bli SÅ bra <3

Alla seriöst intresserade av en valp från just oss är varmt välkommna att kontakta oss!

Tills vidare bjuder vi på en bild på dessa partners in crime; Swish och Svea. Visst ser de oskyldiga ut 😉

Sox är Norsk Vinnare 2019!

Fantastisk dag för oss på Norsk Vinnarutställning 2019?

Lejonessa Swish Qwandoya fyllde 9 månader dagen innan utställningen och lyckades trots att hon var yngst i juniorklassen placera sig som 2:a med CK i en stor sådan ?

Vi hade också med oss Sox till utställningen som stöd till unga Swish. Sox var minst sagt överlycklig att vara tillbaka i utställningsringen och lyckades studsa sig hela vägen till Bästa Tik samt några nya titlar.

Hennes fulla namn är nu; C.I.B. NUCH DKCH FINCH SEUCH EECH LTCH LVCH SEVCH LV W-16 NO V-19 Lejonessa Sound Of Silence?

Här finns också en film på lilla Swish 9 månader >>