OM OSS

Sanna heter jag som har kennel Lejonessa. Tillsammans med min sambo Odd Einar och vår son Sebastian bor jag i ett hus på landet några mil norr om Stockholm.

I vår flock finns idag fyra RR-tikar: Lejonessa Scent Of Savannah ”Semla”Lejonessa Sound Of Silence ”Sox” och Lejonessa Swish Qwandoya ”Swish” (imp CZ) samt Nala. Dessutom har den lilla bayerska viltspårhunden Nikte Pathfinder Challenge ”Siri” flyttat in. Vi har dessutom äran att ha några Lejonessor boende hos fantastiska fodervärdar.

Till vardags driver jag webbshopparna ShowDog som säljer allt för den utställningsintresserade och Husbilshund för campinghundar. Jag jobbar även som redaktör för Svenska Kennelklubbens tidning Hundsport.

Varmt välkommen att kontakta mig om du vill veta mer om mina hundar, rasen rhodesian ridgeback eller är intresserad av en valp. Jag nås lättast på: susanna.martell@showdog.se eller 0736-508 518.

När Fire-kullen var 6 veckor hade vi SKKs Kennelkonsulenter på besök. Deras omdömde om oss går att läsa i protokollet nedan: