Sixth Sense-kullen

Ronja_stack1_650 Elvis_stack1
Moder: Lejonessa Scent Of Glacier ”Ronja” Fader: SEUCH SEVCH Ultra Aslans Heartbreaker ”Elvis”

Kullens födelsedatum: 2015-11-16
Födda valpar: 1 st tik
Inavelsgrad: 0.0%

Mer info om Lejonessa The Sixth Sense ”Svea” här »


Fakta om kullen

Korrekta: 1 tik
Ridgefel: 0
Ridgelösa: 0
Dödfödda: 0
Sinus: 0
Kroksvans: 0
Bettfel: 0
Kryptorkida: 0
Baksporrar: 1

HD-resultat

A: 1
B:
C:
D:
E:
Okänt:

AD-resultat

UA: 1
1:
2:
3:
Okänt:

BPH

Ja.

Om föräldrarna:

Mamma till kullen är Lejonessa Scent Of Glacier ”Ronja” som är från vår Scent-kull mellan Smilla och Maru.

Vi ville att just Ronja skulle bli mamma till vår nästa valpkull på grund av hennes fantastiska mentalitet. Ronja är precis så framåt, självsäker, social och snäll som vi vill att en ridgeback ska vara. Ronja tycker mycket om både människor och andra hundar och fungerar oerhört bra i sin familj med små barn. Vardagarna spenderar hon med sin husse på jobbet där hon träffar mycket folk och vistas i olika miljöer utan några som helst problem.

Ronja har varit frisk i hela sitt liv och är röntgad med A-höfter och fria armbågar. Hon är mycket sparsamt utställd men har ett cert, ett reserv-cert och flertalet CK:n från de få utställningar hon deltagit på. Hon har dock tre helsyskon (Semla, Kibo och Milow) som är utställningschampions i flera länder. Även båda hennes föräldrar var internationella utställningschampions.

Pappa till kullen är Ultra Alslans Heartbreaker, eller Elvis som han kallas till vardags. Elvis är kullbror till Zantos som är pappa till vår Sound-kull vilken vi är så oerhört nöjd med. Elvis är en väldigt snäll och cool hane. Han fungerar ihop med alla hundar och tycker mycket om människor – såväl vuxna som barn. Elvis är svensk utställningschampion och svensk viltspårchampion. Han bor tillsammans med sina uppfödare Canan och Serkan Dogan och deras två barn på Ultra Aslans kennel i Gustavsberg (Stockholm). Både Ronja och Elvis är pigga och lekfulla hundar utomhus men har lätt att koppla av när det inte händer något.

Stort tack till husse Fredrik som lät oss låna Ronja. Och till Elvis uppfödare/ägare för att vi fick använda underbara Elvis i vårt avelsarbete. Alla bilder på Ronja samt de och på Ronja och Elvis tillsammans är tagna av Elin Nylander.

Bilder på Ronja & Elvis  

Valparnas stamtavla

Valp SEUCH SEVCH
Ultra Aslans Heartbreaker
SEUCh, DKUCh, FIUCh, NORDUCh, C.I.B, NOUCh, FRCh, LVCh, LTCh, EeCh, BaltCh BISS-11 Elangeni BraveheartRules Ch
Elangeni Pink Floyd
Ch
Skiska Lunatic Cafe
Int Nord DkUCh Pl Ch SvCh NordJV-03 EUW-05-06 SV-05 NV-06 NordV-06-08 BISS-04 Rex Ventors Helinn Ch
Chipangali’s Kadani
Ch
Rex Ventors Daquila
Lejonessa Scent Of Glacier ”Ronja” INT NORD BALTIC CH, FIN S N EST LV LT CH, W-03, JW-03, LVW-05, SW-05,W-07, LT W-09, BISS-06, BISS-07, BIS, Ob Title 1,Ob Title 2, BH, JK1, JK2 Tarujen Mabaru AUST MVA
Rijstone War Lord
FIN MVA
Tarujen Jamila
INTUCH NORDUCH SUCH NUCH FINUCH SvCH SV-06 NORDV-07
Jupi-Lis Isolde
SEUCH
Duméla Ra Diamond We Chimanjika
FINUCH NUCH
Jupi-Lis Zorayah